Blikkenslagertjenester

Vi tilbyr tradisjonelle blikkenslagertjenester

Viken Byggmontasje AS utfører tradisjonelt blikkenslagerarbeid i topp kvalitet. Tak, takrenner, fasade, beslag, båndtekking og pipebeslag for å nevne noen.

Taktekking, taksikring, takrenner

Vi har mange års erfaring med taktekking. Vi leverer de beste løsningene og produktene etter dine ønsker og behov.

Lekkasjer gjennom tak er kostbart for en huseier, dette oppstår gjerne på grunn av gamle, utette tak. Vi kommer gjerne på befaring og gir råd om utbedring av taket. Vi legger nytt tak før lekkasjer oppstår.

Viken Byggmontasje AS kan bytte ut og legge nye takrenner, slik at vann ledes bort fra hus og grunn. Takrenner beskyttet huset mot fuktskader og råte, som vannsprut, nedfukting av vegg, fuktangrep på fasade, sokkel og grunn.

Det er ditt ansvar som huseier at taket ditt er godt sikret for håndverkere og feiere som skal opp på taket ditt. Vi kan montere flere former for taksikring, som takstiger, slik at det er godkjent i forhold til lover og forskrifter.

 

Fasade

Viken Byggmontasje legger ny fasade for alle behov, både gamle og nye bygg.

Vi leverer og monterer fasader etter kundens ønske, og vi har de nødvendige fagkunnskapene til å både montere alle typer plater og kassetter, og til å utføre spesialdetaljer rundt vinduer, dører, ventiler, hjørner og balkonger.

Disse detaljene er med på å gi fasaden et eget særpreg og gir lengre levetid.

Ved å velge Viken Byggmontasje AS som din montør, kan du stole på at jobben utføres effektivt i god kvalitet.

Beslag, pipebeslag

Viken Byggmontasje AS er stolte av å kunne utføre tradisjonelt blikkenslagerarbeid. Vi tar på oss store og små oppgaver for offentlig næringsliv og privatpersoner.

Vi leverer og monterer beslag til alle typer behov, både enkle og mer utfordrende!

Kunden bestemmer farge og utforming, så sørger vi for at beslaget er tilpasset bruksområdet og sikrer tette overganger.

Vi kan levere pipebeslag som lages etter kundens mål og ønsker. Vi lager beslag i værbestandige materialer og tilpasser beslagene til pipens form og farge. Beslag kan lages i for eksempel kobber, zink eller stål.

Ved å montere et heldekkende pipebeslag, får du en vedlikeholdsfri skorstein til taket ditt.